Schoonmaken 2017-03-24T14:47:14+00:00
DIRECT CONTACT
EMAILEN
0162-471105

Schoonmaken

Schoonmaken :
Schoonmaken klinkt misschien eenvoudig, maar het werk bestaat uit veel verschillende werkzaamheden en disciplines.
Door de fusie met Schoonmaakned is er een organisatie ontstaan waarin alle schoonmaakdisciplines onder controle zijn.
Schoonmaakned is gespecialiseerd in het schoonmaken en periodiek onderhouden van kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen, openbare gebouwen, hotels en recreatieve complexen, fabrieken, ziekenhuizen, winkels etc.

Onze expertise op schoonmaakgebied is zeer uitgebreid:

  • Raambewassing
  • Osmose (telescoopreiniging)
  • Vloeronderhoud
  • Damwandreinigen
  • Reiniging met hoogwerker(s)
  • Spic & Span
  • Aluminium reiniging
  • Facility management
  • Bouwschoon oplevering

Spic en Span woningoplevering
Iedere nieuwe huurder of koper van een nieuwe of bestaande woning herkent dit fenomeen: De ergernis van vuile ramen, toilet of keuken aan te treffen! Gelukkig zijn ook de woningbouwverenigingen en makelaars zich de laatste jaren steeds meer bewust geworden van dit probleem, vandaar dat onder het begrip ’’Spic en Span’’ de nieuwe bewoner pas de sleutel krijgt overhandigd als Schoonmaakned de woning 100% Spic en Span heeft schoongemaakt.

Bouwschoon oplevering
Na een nieuwbouw of verbouwing is het belangrijk om de ramen en omlijstingen te ontdoen van stickers – kitresten – verfvlekken enz. Ook de wanden en vloeren zo achterlaten dat de nieuwe bewoners gelijk aan de slag kunnen.Zeer belangrijk is het sanitair en keuken: het is nieuw, maar om het als nieuw zonder schade schoon te maken is er gedegen kennis van zaken nodig. Schoonmaakned heeft deze kennis. Door een rijke ervaring in het opleveren van nieuwbouw kunt u er van op aan dat de medewerkers van Schoonmaakned u niet zullen teleurstellen. Bij bouwschoon opleveren zijn wij inzetbaar vanaf de eerste paal en werk unit tot de laatste hand aan de nieuwe woning, kantoor en fabrieksgebouw.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:
Cleaning Partners International besteedt veel aandacht aan de keuze van reinigingsmiddelen. Daarbij worden alleen die middelen aangeschaft die het minst schadelijk zijn voor het milieu.

Voor meer gedetailleerde informatie nodigen wij u uit om deze website te bekijken. Indien u toch nog vragen mocht hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Schoonmaken