Raambewassing Glazenwasser 2017-03-24T13:08:17+00:00

Raambewassing Glazenwasser

Schoonmaken Glazenwasser Gevelreiniging

DIRECT CONTACT
EMAILEN
0162-471105

Raambewassing Glazenwasser

Raambewassing Glazenwasser zorgen voor een goede werkomgeving
Cleaning Partners International maakt uw ramen en omlijstingen schoon op de traditionele manier of op de nieuwere methode d.m.v. osmose-bewassing. Wij wassen zowel de buiten als de binnenzijde van het gevelglas en de separatie-ramen. Binnen wordt de groots mogelijke zorg besteedt om zo discreet mogelijk te werken zodat uw kantoormedewerkers zo weinig mogelijk hinder ondervinden. Onze medewerkers zijn terdege opgeleid om op de beste manier en met goedgekeurd materiaal uw ramen te wassen, altijd de Arboregels in acht nemende. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden maken wij gebruik van onze eigen hoogwerkers, hogedrukapparatuur en wagens geschikt voor telescoopbewassing.

Raambewassing Glazenwasser is het reinigen van ramen
Voor het reinigen en wassen van ramen wordt meestal een inwasser gebruikt waarmee water met een schoonmaakmiddel op het glas wordt aangebracht. Met behulp van een wisser wordt het vuil en de resten van het opgebrachte schoonmaakmiddel verwijderd. Uit ergonomisch oogpunt wordt er vaak gewerkt met klapwissers. Deze verlagen de kans op RSI terwijl de arbeidsprestatie hoger ligt.

Raambewassing Glazenwasser

Cleaning Partners International
Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan bent u bij Cleaning Partners International aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring staat garant voor vlekkeloze kwaliteit en grenzeloze service in alle vormen van schoonmaak werk. Al onze medewerkers zijn uiteraard VCA gecertificeerd. Wij reinigen objecten en panden in iedere maat. Of het nu gaat om reiniging op de traditionele manier of met osmose, laag of zeer hoog werk, voor ons is geen klus onmogelijk.

Osmose glas- en gevelbewassing (telescoopreiniging)
Deze  techniek biedt een aantal belangrijke voordelen. Niet alleen op het gebied van veiligheid – we kunnen door gebruik te maken van  telescoop koppelstokken tot op 15 meter hoogte werken zonder gebruik van ladders of hoogwerkers – maar ook het eindresultaat is door het osmose reinigings-proces belangrijk verbeterd.

Osmose hoe werkt het?
Met deze techniek wordt van gewoon leidingwater ‘gedemineraliseerd’ water gemaakt door gebruik te maken van speciale filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken. Hierdoor blijft er 100% puur water over dat ontdaan is van alle onzuiverheden. Dit zuivere water neemt alle vuil volledig op van ramen en omlijstingen. Tevens is deze vorm van reinigen 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep en detergenten worden gebruikt. Het resultaat is: zeer schone ramen zonder strepen.

Raambewassing Glazenwasser